ACCOMODATIES

Wel in het bezit van de tickets, maar nog geen slaap/logeeradres in het buitenland? Op vakantie naar de welbekende bestemming, maar niet uw lokale familie willen lastigvallen of uw gehele vakantie in het huis van verschillende familieleden doorbrengen en contstant maar die koffer in- en uitpakken?
Voor het Caribisch gebied (Suriname en Nederlandse Antillen) en het Verre Oosten hebben wij diverse mogelijkheden voor u.

Hotels, appartementen, kamers en zelfs mogelijkheden tot het huren van een volledig huis is bespreekbaar bij ons voor bepaalde bestemmingen! Diverse mensen, diverse wensen! Graag horen wij van u wat u precies zoekt en voor welke periode het is, waardoor wij u een passend aanbod kunnen bieden. APPARTEMENTEN (SURINAME)


Appartementen gelokaliseerd in Meerzorg Commewijne te Suriname. Meerzorg Commewijne ligt circa 5 minuten verwijderd van de Jules Wijdenboschbrug die de stad Paramaribo verbindt met district Commewijne.
Ook zijn de appartementen makkelijk te bereiken via de vele openbaar vervoer services.


Appartement 1: EUR275 per maand - voorzien van 1 slaapkamer, woonruimte, keuken, toilet en douche.

Appartement 2: EUR400 per maand - voorzien van 3 slaapkamers, woonruimte, keuken, toilet en douche.

Appartement 3: EUR225 per maand - voorzien van 1 slaapkamer gekoppeld aan de woonruimte (studio), keuken, en aparte toilet en douche.groep1  groep2  groep3
VILLA VALENTINE (CURACAO)


In Curacao hebben we de beschikking over een (droom)vakantievilla voor 6 a 7 personen. Deze prachtige villa in Groot Santa Martha (Bandabou/Noorden van Curacao) met een fantastisch ruim terras (120 m2) met zicht op de Santa Martha baai en de oceaan. Santa Martha is rustig gelegen en bestaat uit een straatje met enkele huizen en een B&B aan zee. Er is een groot overdekt terras en een zonneterras bij het zwembad. Het huis is gebouwd in Spaanse adobe stijl (ibiza look) en heeft alles op de begane grond. Een ruime keuken, mooie eetkamer en een volledig ingericht living / lounge op het terras. Er zijn 3 slaapkamers, 1 met een badkamer ensuite en de overige kamers delen een badkamer. In elke slaapkamer staat een 2 persoonsbed en een van de slaapkamer is aangevuld met een 1 persoonsbed. Aan de straatkant is er een gezellige tuin met fruitbomen en een zitje.groep1  groep2  groep3

Deze locatie is een goede uitvalsbasis het eiland te ontdekken. Een half uurtje rijden van Willemstad en Westpunt is in 15 minuten te bereiken. De mooiste stranden van Curacao, Knip, Porto Marie, Cas Abou liggen binnen een straal van 10 KM. Het is aan te raden een auto te huren. Voor de deur is ook een strand waar voorheen een resort gevestigd was. Je kunt er prima zwemmen en snorkelen maar het is geen strand dat wordt onderhouden en waar ligstoelen staan zoals bovengenoemde stranden.


De prijs is 1000 Euro per week excl. Eind schoonmaak en gebruik Linnengoed/handdoeken (200 Euro) en borg (250 Euro)groep1  groep2  groep3