VLIEGTICKETS

Ondanks onze specialisatie voor het Caribisch gebied (Suriname & Nederlandse Antillen) en het Verre Oosten (Thailand, Malaysia en Indonesia) kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor andere bestemmingen over de gehele wereld. Denk aan tickets voor New York, Accra, Barcelona, Santo Domingo, Dakar, Singapore, Casablanca, Sydney en vele andere bestemmingen! Niet alleen vanaf Amsterdam, maar ook vanaf Dusseldorf, Parijs of andere luchthavens vliegt u met de bekendste vliegtuigmaatschappijen. U vraagt het en wij zoeken het goedkoopste tarief op voor u!

Wij kunnen zelfs al 10 tot 11 maanden voor uw vertrekdatum geheel vrijblijvend een optie in ons reserveringsysteem voor u vasthouden! Ter voorbeeld: is de datum van vandaag 15 januari?! Dan kunnen wij uw vertrekdatum van 11 maanden later, die van 15 december al vastzetten! 11 maanden van tevoren een optie vrijblijvend vasthouden geeft u de kans om nooit meer te betalen dan de rest die pas later komen boeken. Kortom, vroegboekers halen bij ons hun voordeel!

Ziet u geen mogelijkheid of komt het niet uit om uw reis in een keer geheel af te betalen? Geen probleem, mits de voorwaarden van de vliegtuigmaatschappij het toelaten kunt u uw reis in overleg met ons in verschillende gedeeltes of maandelijks aflossen voordat u op reis gaat. Wij kunnen dit exact nachecken voor u, zodat u niet bang hoeft te zijn dat u uw plekje kwijtraakt!

Vragen of wilt u geheel vrijblijvend een offerte hebben? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers zullen u direct te woord staan!

MEEST GEBOEKTE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN